DITA Records
DITA Records

Riječka ‘DITA Records’ etiketa se u subotu, 16. srpnja, vraća u Kostrenu gdje sprema novo, ujedno i drugo izdanje svog Summer Splash koncepta!

‘DITA Records je hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci. Glavni pokretači etikete su dobro poznati riječki DJ Tommy Marquez i Labozz. Etiketa je fokusirana na House, TecHouse i Progrresive House glazbenu produkciju.

Prošlogodišnje premijerno izdanje DITA Records eventa održavalo se u Beach baru Quorum, u Kostreni. Za DJ pultom bili su: Marina Karamarko, Adoo, Labozz, Tommy Marquez, Dawizz, Igorritza, Poco Loco, Toxic! Ove godine u drugoj postavi, ali sa istom porukom nastupaju: Tomy Declerque, Unique, Bebetto b2b XXL, Meli Rodriguez, Pico Chavese, Dino Jukic, Labozz, Tommy Marquez.

DITA Records vraća se u Kostrenu i donosi drugi Summer Splash 1

Headliner eventa Tomy Declerque, glazbenik kojem priznanje odaje i Pete Tong, a iza sebe ima već 5 EP-ja na Coxovom Intecu, koji je stajao na pozornici Awakeningsa… Za razliku od prošlog izdanja, službeni after party se seli u susjedni beach bar, točnije u Tango beach bar, a jutarnji plesnjak za Vas pripremaju: Labozz i Tommy Marquez.

Iz daleke Costa Rice dolazi Meli Rodriguez! Trenutno živi u San José-u sa svojim bračnim partnerom i zajedno rade na svlastitom labelu te organizaciji i promociji evenata pod etiketom Puchero Records.

Sa bliskog zapada, točnije iz Pule, dolaze Unique, Bebetto i XXL, a slovenac Tomy Declerque udara pečat na ovogodišnji line up i sve postaje spremno za još jedan Summer Splash u Kostreni. Cijena ulaznice je 50 kn i dostupne su na samom ulazu eventa.

Event Video najava!!! 😉

Posted by DITA Records on Tuesday, May 10, 2016