Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu otvara svoja vrata i sezonu započinje nastupom house legende Derricka Cartera. Sjajna večer za sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama označit će i početak samostalnog rada kluba Barbarella’s kroz cijelu sezonu.

Budući da se priča s The Garden Festivalom već godinama razvija na hrvatskoj obali u Tisnom, vrijeme je da i priča s klubom na otvorenom Barbarella’s u Pirovcu napreduje. Tako će ovaj sjajan prostor na otvorenom ugostiti seriju događaja tijekom cijelog ljeta, s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima. Uz to će se tradicionalno održati partyji tijekom samog The Garden Festivala, kao i Electric Elephant, Soundwave, Suncebeat i Stop Making Sense festivala koji se nalaze na lokaciji The Garden Tisno i traju kroz cijeli srpanj.

Na lineupu Barbarella’s kluba tako će se naći house legenda Derrick Carter koji otvara sezonu 28. lipnja. Poznat kao jedan od najboljih DJ-eva na svijetu, s inovativnom produkcijom i tehničkom besprijekornošću, Derrick je predvodnik Chicago housea, a svoje vještine pokazuje kroz spektar plesne glazbe. Za pultom mu se priključuje Big Danny Kane koji miješa old school ritmove s eklektičnim zvucima, Jan Kinčl Zero, majstor techno i house glazbenih valova, te Borut Cvajner, unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove.

Ljeto će uveličati i francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, Stacey Pullen, te Carl Craig, jedno od najvažnijih imena detroitske techno scene. Cijelom lineupu se priključuje i domaća ekipa, ikona techna Petar Dundov, Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri Kontrapunkt, Pytzek, vlasnik sve poznatije etikete Burek, te Jan Kinčl Zero i Borut Cvajner koji će svojim vještinama prošarati lineup kroz cijelu sezonu.

[quote_box_center]Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014
28. lipnja, subota – Derrick Carter – Big Danny Kane – Jan Kinčl Zero – Borut Cvajner
4. kolovoz, ponedjeljak – Ivan Smagghe – Justin Robertson – Jan Kinčl Zero
8. i 9. kolovoz, petak i subota – gost treba biti potvrđen
15. kolovoz, petak- Max Cooper – Petar Dundov – Jan Kinčl Zero
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Pyztek
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Jan Kinčl Zero – Borut Cvajner[/quote_box_center]

Timu organizatora se priključuje Mark Broadbent, ikona s Ibize koji je godinama radio za jednu od najpoznatijih svjetskih klupskih večeri, We Love… Space, te će klubu Barbarella’s podariti novi život.

Osnivači The Garden Festivala Eddie O’Callaghan & Nick Colgan: [quote_box_center]”Klub Barbarella’s omogućuje da plešemo do zore, a vidjeti 1500 ljudi da plešu pod zvijezdama je ostvarenje sna. Zadnje dvije sezone klub je bio otvoren samo 6 tjedana u festivalsko vrijeme, ali sa sverastućom hrvatskom scenom i ugledom Hrvatske kao međunarodnim magnetom za glazbene zaljubljenike, vrijeme je za sljedeći korak i otvaranje Barbarella’s kroz ljetne mjesece. Povezali smo se s nekima od najboljih DJ-eva i promotera iz Hrvatske kako bi predstavili živahnu underground scenu i svjetski poznate glazbenike kojima se divimo.”[/quote_box_center]

Cijena ulaznice za klub Barbarella’s po večeri je 75 kuna, a program traje od ponoći do 06 sati. Ulaznice možete kupite ovdje. Ukoliko pak želite besplatno na otvaranje sezone Kluba Barbarella’s, dijelimo 2×2 upada! Lajkajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika/ca koji će dobiti upad +1, proglasit ćemo u petak, 27. lipnja, u popodnevnim satima!

derrick_carter_pirovac_flyer