Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo koji će svojim lirikama pomesti plesni podij Attacka…

Krak In Dub već je dobro poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Ovaj jungle i ruba a dub majstor član je Fogata Sounds labela od 2009. godine. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.

S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom rječju, svestran. Svoju karijeru započeo je davnih devedesetih kada je otišao na trodnevnu turneju s Bounty Killer, Lady Patra, Roundhead i Ninjakidom. Narednih 10 godina karijera mu uzastopno raste, a imao je čast nastupati s mnogim eminentnim glazbenim imenima iz reggae domene, dok 2006. godine putuje na Jamajku na snimanje u legendarnom studiju King Jammya. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti.

U Attacku će još natupiti i domaće snage – Sheco (Seasplash Pula Crew), Danny Bwoy (Trip to Zion), Jan Becele (Trip to Zion). Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

Sve se održava 21. studenog, a donacija izosi 35 kn prije ponoći/ 45 kn poslije ponoći. Stignete ih poslušati i idućeg dana u Puli.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

dirty trip