Delta Funktionen predvodi misu u Crkvi [+dijelimo upade]

10

Kolektiv imena Innerspace se po prvi puta fizički predstavlja u Crkvi u Rijeci, a u prilog tome da misle ozbiljno, uvelike govori i ime Nielsa Luinenburga, našoj sceni poznatijeg kao Delta Funktionen.

Innerspace je kolektiv koji aktivno promovira elektronsku glazbu i približava osjećaj Detroita u našoj regiji. Funkcionira na više dimenzija, a od sada i fizičkom pojavom na riječkoj sceni gdje povodom svojeg predstavljanja široj publici, u klub Crkva, u subotu 2. svibnja, dovode Nielsa Luinenburga, izvođača nizozemskih korijena sa adresom u Berlinu, poznatijeg i kao Delta Funktionen.

Njegova produkcija je svijetu postala poznatija zajedno sa rastućom pojavom Berghainskog zvuka u glazbenim krugovima, a svoju glazbu je predstavio na etiketama poput Delsina i Ann Aime, kojima ostaje odan od 2008. godine. Dok se njegova produkcija uvelike može identificirati sa onom trenutno aktuanom u Berlinu, njegovi setovi su unikatno audio iskustvo isprepleteno različitim skokovima kroz žanrove koji večeri na kojima gostuje čine iskustvima za pamćenje.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/109145252″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”250″ iframe=”true” /]

Podršku za gramofonima mu rade lokalni izvođač Samo Tako, poznat po svojim izdanjima za domaće etikete Onsella i Luna The Cat, koji se u više uspješnih navrata predstavio zagrebačkim party krugovima vrhunskim vinil setovima u klubovima poput Mastersa i Das Hausa, te Maja Pa i Jakov Kolbas, članovi zagrebačkog kolektiva R.A.W. i česti gosti svih zagrebačkih pultova koji drže do kvalitete svog glazbenog outputa.

Donacije za prvu pričest Innerspacea iznose 40 kuna u pretprodaji, te 50 kuna na dan događanja, dok smo za sve koji se osjećaju sretnima, pripremili nagradnjaču čija pravila možete proučiti niže.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.