Samo duboka i ukusna glazba ovoga petka očekuje vas u Tosteru (Petrinjska 7) kada kroz naša UES Magazine druženja predstavljamo zanimljiv domaći program Deep’n’Delicious, iza kojeg stoje Bronski i Herya!

Bronski i Herya, dvojac je koji stoji, kao što smo rekli u uvodu, iza popularnog Deep’n’Delicous pograma, koji je u svoje dvije godine rada ugostio imena kao što su Andrey Pushkarev, Boris Werner, Nils Hess, Rework, Sepp, Marina Karamarko i mnoge druge. Spomenuti dvojac će vas tako ovoga petka, 22. travnja, u Tosteru (Petrinjska 7), svojom odličnom glazbenom selekcijom dobro zagrijati i pripremiti na ono što spremaju 13. svibnja u Sirupu – gostovanje Geddesa.

Josip Bajić aka Bronski, jedan je od sudionika hrvatske klupske scene, na kojoj se prodefilirao nastupima na partijima u Kutini, iz koje i dolazi, gdje je promocijom, ali i svirkom digao klupsku scenu grada, a potom i nastupima u Rijeci, te rezidenciji u zagrebačkom Sirupu. U strujnim krugovima poznat kao jedan od voditelja Deep’n’Delicious programa, dobro roni i uzgaja bradu.

Mario Herjavec aka Herya, uz Bronskog je osnivač i rezident Deep’n’Delicious večeri, koje su zadnjih dvije godine postale jedne od najposjećenijih večeri u Zagrebu. Herya je u muzici već preko desetljeća, a njegovi stilovi prešli su kroz brojne žanrove. Lakoća i smirenost kojom vrti sve ove stilove daje osjećaj da se to sve može naučiti za jedan after.

Predstavljanje Deep’n’Delicious programa, samo je nastavak naše misije da kroz warm up druženja (21 do 02h) predstavimo kvalitetne domaće kolektive, programe, DJ-e, producente, izdavačke kuće. Više o ovome petku saznajte ovdje, a o Geddesu u nastavku.

Stuart Geddes prava je londonska underground njuška.  Već više od deset godina DJ-ira, stvara glazbu, remiksira, ali i organizira i promovira evente, čime je jedan od najznačajnijih predstavnika londonske new-era underground scene.

Njegovi serijali Mulletover (u slobodnom prijevodu: malo duža fudbalerka) i No Fit State istinski su ”place to be” u istočnom Londonu, a doveli su ga i pod svjetla reflektora najkul svjetskih klubova poput frankfurtskog Robert Johnsona, berlinskog Watergeta ili njujorškog Outputa.

Osim zavidne DJ karijere, Geddes je gotovo jednako dugo i uspješan producent, s izdanjima za Mobilee, Truesoul, Leftroom, Tsuba i druge te kao član kolektiva Rekleiner za Moodmusic i Connaisseur. Reklainer je izdao i prvi EP za Murmur Records, kojeg je Geddes pokrenuo 2008., a koji je dosad objavljivao singlove za Detroit Swindle, Simona Bakera, Nicka Curlya, Nimu Gorji, Tom Demaca, Matta Tolfreya i druge. Prije tri godine, svoj party brand, No Fit State, iskoristio je za naziv još jedne izdavačke kuće, s nešto drukčijim, ali i dalje klupski orijentiranim zvukom.

Uz iskustvo i ljubav koju gaji prema glazbi kao dj/producent/promotor i uz globalnu podršku clubbera i struke, Geddes spada u kategoriju ”past, present & future” underground scene.

1. Bronski

2. Herya

3. Geddes