Ekipa iz ‘Decoded Recordsa’ u suradnji s ‘Electronic Music Night’ organizacijom iz Zadra nastavlja sa svojim predanim radom i ovoga vikenda po prvi put u Dalmaciju dovodi veliko ime iz svijeta elektronske glazbe, DJ-a i producenta iz Kanade – Carla Lia!

Dalmatia Sunshine je nastala iz jedne jako jednostavne ideje, a to jest da se okupe prijatelji i suradnici iz Decoded Recordsa te uz njih dovede i jedan gost. U prva dva izdanja to su bili Dejan Milicevic & Speedy, a sada je to veliki Kanađin Carlo Lio.

Uz glavnog gosta večer će upotpuniti veteran hrvatske elektronske scene Pero Fullhouse, urnebesni dvojac iz Technotice Jolly Joke & Galinac, rezidentni dvojac iz Šibenika i Splita Scheva & Juri Paik, rezidenti Decoded Records partija na Zadarskom području Mani & Butters, organizator Nox festivala Nicehell, kralj Aftera iz Splita – neoizostavni Okac i naravno label boss Edy C. Početak je u 23 sata!

carlo_lio_aurora_2407

Carlo Lio, rođen u Torontu, oduvijek je znao da se želi baviti glazbom. Ono što ga je oduvijek vuklo u glazbenu industriju vjerojatno je bila sposobnost komuniciranja s publikom bez da kaže i riječ, a svatko tko ga vidi za DJ pultom može prepoznati njegovu ljubav prema glazbi.

U suradnji s Rawthentic Music produkcijom njegova je ploča naziva Raw vrlo brzo dostigla vrhunac kanadskih top lista. Izdao je mnogo hitova koji su dostigli uspjeh i u međunarodnim glazbenim vodama upravo zahvaljujući specifičnom zvuku. Osim kao DJ majstor, Lio je uspješan i kao glazbeni producent i poduzetnik.

Na njegov duboki i ubrzani tech-house zvuk utječu jedni od najvećih DJ velikana kao što su Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna i mnogi drugi. Njegovi ritmovi rijetko će koga ostaviti ravnodušnima pa se upravo zato smatra jednim od najpoznatijih DJ imena današnjice.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.