DITA Records
DITA Records

U zadnjih nekoliko dana vas je sigurno netko pitao, ideš li na Ditu? Naime, ove subote D.I.T.A. records i njeni osnivači slave rođendan, a povodom toga se u riječkom klubu Nina priprema prava underground poslastica za sve rejvere i rejverice!

D.I.T.A. Records je hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci. Etiketa je fokusirana na house, tech-house i techno glazbenu produkciju. Osnivači i voditelji D.I.T.A Recordsa su rječki DJ-i Labozz i Tommy Marquez, koji će ove subote, 20. veljače, sve posjetitelje riječkog kluba Nina počastiti sa specijalnim B-Day techno setom. Zabava je masovna i traje 12 sati, a na čak tri floora nastupat će brojna lica sa domaće elektroničke scene.

Na glavnome D.I.T.A. Records flooru nastupat će Ivan Komlinović, Jan Kinčl Zero, Adoo, Tommy Marquez, Labozz, Dino Jukić, Bebetto i XXL. Na B-Day flooru očekuju vas Pico Chavese, Uptech, David Haze, Poco Loco, Daniel Maya, Isan Hets, Tommy Deejay i Zvonimir Krilić. Službeni after party, na kojem sviraju Igorritza, Jackie Deejay i Wale Wild Cut, počinje u 6 ujutro. Cijeli program počinje u 22 sata i traje sve do 10 sati ujutro!

D.I.T.A. Records slavi drugu godišnjicu velikim partyjem u riječkoj Nini [+dijelimo upade] 1

Cijena ulaznica za večernji program iznosi 60kn do ponoći te 70kn nakon, a u cijenu je uključen ulaz i na after. Svi koji žele doći samo na after, morat će za ulaz izdvojiti 20kn. Više o samome događaju potražite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 20. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

D.I.T.A. Records 2nd anniversary 20.2.2016 – NAGRADNJAČA!!NINA Boat Club nagrađuje 3 najsretnija posjetitelja.Što trebaš napraviti?1) Lajkaj stranicu DITA Records2) Podijeli video najavu eventa3) Tagiraj frendove s kojima bi išao na event Objava mora biti javna (public).Želimo svima puno sreće, a sretne dobitnike ćemo objaviti 19.02 u podne! 🙂

Posted by NINA Boat Club on Monday, February 15, 2016