Plaža Banje kroz dva dana CMA Corona Sunsets Festivala pokazala je da je idealno mjesto za izvođače svjetskog kalibra – Sigmu i Clean Bandit koji su odvrtili poseban DJ set!

Ovogodišnji CMA Corona Sunsets Festival s nekoliko pozornica u Dubrovniku,  pokazao je da takav tip provoda ovom gradu idealno pristaje. Bilo je pitanje vremena kada će netko povezati nekoliko atraktivnih lokacija da bi Dubrovnik dobio svjetski glazbeni open air festival s više  floorova.

Grace Chatto – ženski dio britanskog super popularnog benda Clean Bandit, u formi DJ Seta rasplesala je prošloga vikenda publiku na još toplom pijesku, a za potpuni delirij pobrinuli su se Zookey, Jakša Jordes i MC Goc. 

Pojačanje iz Španjolske bio je dinamični DJ Dani Masi koji je do sitnih sati svirao u klubu Banje, nakon čega se publika preselila u Lazarete i završila provod slušajući čvrste deep setove hrvatskog dvojca Ressless i rezidenta Torresa.

Clean Bandit at CMA Corona Sunsets Festival (izvor: Facebook)

U cjelokupni program festivala savršeno se uklopio i jazzy set DJ Maestra smještenog u mirnu oazu Lokruma. 

Festival s pogledom na Lokrum i staru gradsku luku potvrdio je da je plaža Banje jedna od najatraktivnijih plaža na Jadranu i nesumnjivo savršena postaja za ovakav tip programa.

CMA Corona Sunsets Festival okupio je i brojne bloggere iz Europe poput Elle Dvornik koja je na festival došla iz Velike Britanije u društvu zaručnika Charlesa.