Chew The Fat! Croatia i tri kralja bassa u Super Superu

0

Zagrebački klupski program Chew The Fat! Croatia u 2015. godini iza sebe ostavlja naramak odličnih bass partyja i punih šest godina djelovanja, a novo poglavlje i novu godinu uz drum’n’bass, grime, trap, rap i bass zvukove započinju večeras, 5. siječnja, u klubu Super Super!

“Tri kralja bassa i mali crni Isus” noć uoči neradnog i blagdanskog dana učinit će da zaboravite sve loše iz prošle godine i proslavite nove odluke uz dobru porciju masnog bassa. Domaćini programa Yesh i DMT u goste su pozvali drum’n’bass kralja Kodina, a tu je i MC Tone Tuoro.

DJ i producent , ali i zvučni dizajner, Kodin nije stran zagrebačkoj publici, a predstavit će svoje zvučno kraljevstvo opakog drum’n’bassa, te pokazati zašto je jedan od najistaknutijih domaćih vladara u okvirima ovog žanra. Njegovi radovi se mogu pronaći u mixevima raznih domaćih i stranih DJ-a, a kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum’n’bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records pod nazivom “Girl In A Delirium“. Izdaje za strane etikete kao što su talijanski Subculture Music, britanski Close 2 Death Recordings, američki Ammunition Recordings. Član je zagrebačkog JabbaTon i LED kolektiva iz Karlovca, te jedan od organizatora DNBKonferencije.

Chew The Fat! Croatia i tri kralja bassa u Super Superu 3

Jedan od najistaknutijih zagrebačkih klupskih programa, Chew The Fat! CRO iznova predstavlja najnovije glazbene trendove, uz drum’n’bass, garage, trap i bass zvukove, a u šest godina nametnuo se i kao program koji svoje djelovanje širi po domaćim i regionalnim festivalima. Rezident bass kraljevi Yesh i DMT pohodit će ovo slavlje u pratnji MC Tone Tuora koji dolazi na valu svog novog  mixtapea The Adventures of Tony Brown Vol. 2 i old school hip-hop zvuka, a tu je i neizostavni VJ -polygon.

Početak je u 23 sata. Ulaznice su 20 kuna do 00:30, a 30 kuna nakon. Sve ostale informacije u vezi događaja potražite u službenom Facebook eventu.