Charles Webster na Imogen Recordings večeri
Charles Webster

Za prvi tulum u 2018-oj godini Imogen Recordings pripremio je nešto zbilja posebno. Ovaj put u nešto intimnijoj varijanti za ograničeni broj glazbenih sladokusaca u zagrebačku Podmornicu dolazi legendarni britanski house glazbenik i DJ – Charles Webster!

Charles Webster u Zagreb dolazi u petak, 26. siječnja, a za one koji ne znaju, također je prepoznat i u nekoliko drugih žanrova osim housea, kao što su downtempo i jazz. Najjači je utjecaj ostvario na house sceni pod pseudonimom Presence, a u suradnji s mnogim umjetnicima svirao je i pod pseudonimima: Furry Phreaks & Love From San Francisco.

Webster je surađivao i s mnogim američkim umjetnicima i pionirima house i techno glazbe kao što su Juan Atkins, Derrick May i Kevin Saunderson. 1992. preselio je u Ameriku gdje je i osnovao label „Love From San Francisco“. To je dovelo do mnogih izdanja na drugim američkim label-ovima.

Charles Webster na Imogen Recordings večeri [+dijelimo upade] 3

S Websterom smo razgovarali prilikom njegovog dolaska prije dvije godine, kada je napunio klub Operu, a sada će uz Imogen dvojac Antonio Zuza i Ilija Rudman zasigurno napuniti i intiman prostor Podmornice (unutar kompleksa Katran). Ulaz je 50kn, a mi dvoje sretnika ili sretnica vodimo besplatno.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 26. siječnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.