Već dvije godine rasprodan MASKEN’BASS, u dosada najvećem izdanju, održati će se na dva plesna podija bivše tvornice Katran pod tematikom “Russian Disco”…

U petak 28. veljače očekuje nas peti po redu nastavak najrazigranije i najopuštenije CFSN-ove večeri. U zadnja dva nastavka rasprodan i ove godine poziva na igru. Najveći MASKEN’BASS do sada održati će se na dva plesna podija bivše tvornice Katran. Glazbu će vrtiti šest vrsnih DJ-a: Raspaljinov aka itch, Kremljin Zlatozubov aka Funk Guru, Foka Ciganjinov aka phillipe, Zoban Petrovski aka Pete Dux, Praskanov Shubarevski aka Gars, Rubalj Kamatarov aka Æon , a za neodoljivi video i screen setup zadužen je “Ivan Na Kompjuterima”.

Vjerojatno najzabavniju temu do sada u tajnosti su držali do posljednjeg trenutka. Na koji način se uključiti i što učiniti kako biste bili dio ovogodišnje MASKEN’BASS parade, saznajte OVDJE.

Limitiran broj ulaznica nalazi se u pretprodaji preko Entrio.hr-a. Nakon što se taj kontigent proda i popis popuni, radi ograničenih kapaciteta Katrana, ulaznice se više neće moći kupiti.

UES Mag dijeli 3×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar ispod članka napisati, uz vaša prava imena i prezimena, i ona izmišljena ruska. Dobitnike ćemo proglasiti na dan održavanja eventa.