Proljeće je i novi se život rađa, tako i u ovom izdanju #CASA Zagreb žurke mladi klupski DJ pupoljci pupaju s ciljem da procvjetaju.

Ova večer posvećena je trojici newbiea: Filipu Šćekiću, Marku Halausu i Schatzi-jukoje ste već mogli susreti na #CASA večerima tokom ove sezone, gdje su svojom selekcijom mjuze osvojili sve prisutne pa nema razloga da i samostalno ne pokažu što znaju te odrade taj svojevrsni ispit #CASA muškosti. Podržite ih stoga ovoga petka, 8. svibnja, s početkom u 23h u zagrebačkoj Podmornici. Ulaz je u istoj zgradi gdje se nalazi Brodogradilište 5reković (Katran), a Podmornica se nalazi na prvom katu! Ulaz je kroz cijelu noć 20kn.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/13809819″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]