Ovoga vikenda u brojnim se gradovima diljem Lijepe naše, ali i šire, održavaju promo partyji za veliki splitski ‘Love Carnival Rave’ na kojem vas u periodu od 5. do 7.  veljače očekuju 4 floora, preko 35 DJ-a, love party brod te preko 30 sati programa elektronske glazbe. Saznajte gdje se održavaju i ulovite upade za glavnu večer ‘Carnivala’ u Gripama!

Već večeras, 29. siječnja, u sarajevskom klubu Kuća, Chain Reaction ekipa priprema promo party s početkom u 22 sata na kojem ćete moći saznati više informacija o Love Carnivalu, te napraviti rezervacije za organizirani prijevoz iz Sarajeva o kojemu više možete saznati na službenim stranicama Chain Reaction ekipe i službenom Facebook eventu.

Za DJ pultom kluba Kuća očekuju vas rezidenti mTechno recordsa Rectoor, Drzneday, Worda, Vontech i gost iz Splita DJ Miro. Ne propustite ovaj odličan promo party!

Brojni promo partyji u Sarajevu, Zagrebu, Splitu i ostalim gradovima zagrijavaju za veliki 'Love Carnival Rave' u Splitu 7

U Zagrebu ćete pak sve bitne informacije u vezi samog Love Carnivala, moći pronaći u klubu Aquarius na službenim događanjima G2 teama, s kojim UES Magazine priprema i party vlak iz Zagreba o kojem možete više provjeriti ovdje.

Večeras, 29. siječnja, vas tako u Aquariusu očekuje Trance2Gravity večer uz DJ-e: RFL, Tony Taylor i Nino Galovac (vidi Facebook event), a u subotu, 30. siječnjaAbyss uz rezidente Deep’n’Delicious programa Bronskog i Heryu te Marijana Babicza i Jan Frensina (vidi Facebook event).

Brojni promo partyji u Sarajevu, Zagrebu, Splitu i ostalim gradovima zagrijavaju za veliki 'Love Carnival Rave' u Splitu 8

Sinj Underground, večeras 29. siječnja, sprema Love Carnival promo party u Vojarni u Sinju, a nastupaju: Mario Hrste, Luka, Štuc i Biba. Početak je u 22 sata uz simboličan ulaz od 10 kn. Više provjerite u službenom Facebook eventu.

U Makarskoj vas, u subotu 30. siječnja, u Disko Plaži, sa Love Carnivalom upoznaju Miss Slave, Jolly Joke, Marul i Kritikal. Početak je u 23 sata uz ulaz od 20kn do ponoći te 30kn nakon. Više saznajte u službenom Facebook eventu!

U gradu samog Love Carnivala – Splitu, vas u klubu Jungla, u subotu 30. siječnja, sa programom samog Carnivala upoznaje Pero Fullhouse koji sprema poseban cjelovečernji set naziva ‘Dark Side Of Techno’. Početak je u ponoć uz ulaz od 30kn do 1 te 40kn nakon. Vidi službeni Facebook event!

Brojni promo partyji u Sarajevu, Zagrebu, Splitu i ostalim gradovima zagrijavaju za veliki 'Love Carnival Rave' u Splitu 9

Od 5. do 7. veljače održava se veliki elektronski festival “Love Carnival Rave” u sklopu kojega dolazi i krnjevalski disko vlak iz Zagreba te je angažirano preko 30 DJ-jeva iz svih susjednih zemalja, ali i zvijezde popularnog berlinskog Love Paradea iz daleke Nigerije, Tajlanda, Engleske koji bi na 4 plesna podija mogli podsjetiti i na zimsku inačicu popularne Ultre. Cijeli program samog karnevala detaljno je predstavljen na internet stranici Krnjevala, a elektronski glazbeni dio karnevala na web stranicama Love Carnivala kao i na službenoj Facebook stranici te službenom Facebook eventu!