Za sve vas s debelim prstima, dugim noktima, gejmeri, poslovnjaci, nespretnjakovići, ali i svi ostali koji se bunite da vaša iPhone tipkovnica nije prilagođena korisniku, evo riješenja.

Kao što i na sve druge vaše elektroničke uređaje, računala, tablete, i sl, možete prikopčati raznorazne dodatke da bi vam olakšali korištenje, od sad možete i na vaš IPhone spojiti tipkovnicu i to putem bluetootha.

Radi se o futroli za iPhone 5 koja sadrži tipkovnicu. Jednostavno stavite mobitel u futrolu, izvučete tipkovnicu, za nekoliko sekundi spojite preko bluetooth postavki i možete ju koristiti. Kromom obložena gumena futrola štiti mobitel, no i dalje zadržava relativno tanki profil mobitela, te ne smeta za redovnu uporabu svih tipki, kamere i mikrofona.

iphone tipkovnica 2
Kompatibilna je s iPhone 5 i 5S mobitelima, te sadrži bluetooth verziju 3.0. Ima 50 tipki – uključujući brojeve, simbole, tipku ‘home’, tipke za prilagođavanje osvjetljenja, i dr. Sadrži Li-ion bateriju s kabelom za napajanje, dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a cijena joj je 70-ak dolara.