Zarkoff
Zarkoff

Uz izvanrednu scenografiju dvorane Tucman i iznimnu priliku da drugi put u nepunih šest mjeseci slušamo Dixona, Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup domaćeg producenta Zarkoffa.

Zarkoff će se predstaviti s novim, pretežito pjevnim i nikad do sad izvođenim repertoarom. Jet Boy – pjesma s novog, još neobjavljenog albuma Sweet Obsolete, odličan je uvod u ovaj ekskluzivni nastup, a poslušati je možete na Zarkoffovom Soundcloudu (ili niže). Pored Felvera, Dixona i Zarkoffa, u Tucmanu će nastupiti domaći DJ-i i producenti Ilija Rudman i Jogarde te gost iz Beograda – Kristijan Molnar, čiji intervju ćete moći uskoro pročitati na UESmag-u.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/200032402″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim lokacijama Entria u Zagrebu po pretprodajnoj cijeni od 125.00 kuna. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moći kupiti po cijeni od 150.00 kuna.