Nova etiketa Tiptop Audio Records, projekt je losanđeleske tvtke Tiptop Audio koja se bavi izradom modularnih instrumenata, a nadolazeće LP izdanje sadrži devet traka koje potpisuju Blawan, Surgeon, KiNK i mnogi drugi.

Za svoje prvo izdanje pripremaju kompilaciju od devet traka nastalih korištenjem analognog sintisajzera i digitalne kontrole sučelja. Uz doprinose umjetnika, uključujući techno “teškaše” i poznate hardverske entuzijaste poput Surgeona, Blawana, Richarda Devinea, Phase 6 (dvojca Johna Tejada i Drumcella) te Christiana Burkhardta, nadolazeće izdanje predstavlja “niz umjetnika koji su, kroz svoje trake, istražili plesnu elektronsku glazbu na nov i svježiji način. Kako kažu, to su umjetnici koji su inspirirali Tiptop tim da proizvode više inovativnije uređaje, koji će na kraju davati i potpuno novi zvuk, tj. potpuno novu glazbu.”

Još nije poznat datum izdavanja ovog LP izdanja, no zna se da će biti dostupno kao dupli vinil te u digitalnom formatu, uz artwork koji potpisuje Matteo Giampaglia. U nastavku poslušajte isječke izdanja, a pri dnu članka pogledajte i najavni video za samo izdanje.

POPIS TRAKA:

01. Angle – FM
02. Phase VI – Theta Phase
03. Blawan – Meg
04. Surgeon – Techno Blush
05. KiNK – Tail Of Prisma
06. Christian Burkhardt – Gin Tronic
07. Joao Ceser – Fifth Dimension
08. Jospeh Fraioli – Circadian Rhythms
09. Richard Devine – CR Hex Mutant

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/90642140″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

– Goran M. –