BGF otvara indoor sezonu s gostima iz Japana i Srbije u Fuksu, ove subote 11. studenoga 2017.!

Lijeno ljeto uz partijanje na otvorenom je gotovo i vrijeme je za povlačenje u klubove. Balkan Goa Fanatics ove subote 11. studenoga, 2017. u Fuksu (ex. Željezničar) otvara indoor sezonu pod nazivom “Mashala indoor season launch party” s dva strana gostovanja: Masala (Jap) i DaPEACE (Srb), a podršku im rade Kris Kylven (FRA/CRO) i Stevo. Za dobar sound pobrinut će se Alibi Sound, a prostor će dekoracijama oživjeti Da Hood Astronauts. Laser show i vizual osigurat će Rave Ann!

Masala – goatrance ovisnik iz dalekog istoka (Japan) ujedno je DJ i party promotor u Tokyju (Strange [email protected], Japanese [email protected] & Osaka) i Španjolskoj (Connection [email protected]), koji svoju inspiraciju nalazi u kulturama Indije, Šri lanke i Nepala. U počecima je vođen zvucima Uplifting trancea i Euro trancea, ali ga s vremenom počinje privlačiti underground zvuk, pa se konačno 2011. godine priklanja Goi, a 2012. godine se počinje baviti DJ-ingom. Masala svojim setovima gradi melodičnu priču kojom vodi plesače u stanje transa. Do sada je svirao na raznim festivalima kao što su: Trip to the Sun (Spa), Transition Festival (Spa), Belgian Connection (Bel) i Connection Festival (Spa).

BGF otvara indoor sezonu u Fuksu [+dijelimo upade] 3DaPEACE – Damir Šćasni jedan je od najaktivnijih trance DJ-a u Srbiji koji također promovira i organizira evente. S više od 10 godina iskustva DaPEACE se profilirao kao visoko cijenjeni DJ, koji inspiraciju vuče iz same psy kulture te okruženja i osjećaja na festivalima. Za pultom DaPEACE daje svoju dušu i tijelo, prenoseći emocije i stvarajući razmjenu energije s plesačima. Osim što je svirao uz bok legendarnim artistima kao što su: Man With no Name, Total Eclipse, Shakta, Hux Flux i drugima, do sada je svirao i na poznatim festivalima kao što su: Lost Theory (Cro), PSY FI (Nl), Connection (Spa), Transylvaliens (Rom), SUN Festival (Hun), BioRitme (Spa), Balkan Goa Fanatics (Cro), Life Celebration (Cro), Revolution (Rom), Wicked Forest (Srb) i EXIT (Srb).

Fuks otvara vrata u 22:00h s upadom od 40kn do ponoći, te 50kn nakon ponoći.

Sve ostale informacije pratite na službenoj stranici eventa, a s nama možete zaigrati nagradnu igru!

Dijelimo 2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 11. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.