Ove subote vas očekuje još jedan u nizu ljetnih glazbenih događaja u poznatom zagrebačkom klubu Masters na Ravnicama, skromnog naziva „Bezimena Ljetna Večer“.

Sezona se bliži kraju, kako na moru i festivalima, tako i u Zagrebu. Povodom toga (jer povodi za provode nam stvarno više trebaju), održava se još jedna u nizu dobro nam poznatih ljetnih večeri u Zagrebu. Atmosfera opuštena, glazbeno nema pravila, iako će naglasak biti na deep house, technu i dub technu. Za cijelo audio iskustvo izdvojit ćete 20/30 kn, a glazbu za vas biraju After Neven (Deep’n’Out), Lucija (Radio Student), Tvrtko (Hypnodelix) i after senzacija After Ego (HMSX).

Za dva najsretnija internet križara pripremili smo i upade! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika proglasit ćemo u subotu, 16. kolovoz, u jutarnjim satima.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145652457″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]