20/44 -potpalublje

Beogradska ekipa ‘Beyond House’, večeras 26. veljače, zajedno sa posadom broda 20/44, u goste iz Zagreba dovodi – Pytzeka i Mislava, osnivače sada već poznate eitkete ‘Burek’, kao i podetikete ‘Barba’!

Party na 20/44 je zapravo label night etikete „Burek“, ali i sestrinske frakcije, tj. sublabela „Barba“, čiji je osnivač dobro poznati Mario Kolonić a.k.a. Pytzek, piše The Clubber.

Za „Burek“ su do sada, od njegovog osnivanja 2011. godine, izdavali artisti poput: Kinka, Inkswella, Snuffo, i dr. Bez žanrovskih određenja, ali prvenstveno fokusirajući se na kvalitetan house, „Burek“ je s vremenom postao etablirano ime na underground sceni širom Europe. Tokom 2014., Pytzek je osnovao i sublabel „Barba“ koji je okrenut više ka techno i electro zvuku, moglo bi se reći malo mračnijem aspektu eletronske muzike, u suštini muzici koja bi beskrompromisno odražavala jak stav i pružala eklektičnu energiju. Mislav je pored Pytzeka, jedan od poznatijih artista iz Zagreba i duže vrijeme dio zagrebačke klupske scene, ali i član „Burek“ i „Barba“ tima.

Domaću podršku te večeri će pružiti Doo & Vem, članovi Beyond Housa, koji su već dobro poznati beogradskoj publici. Početak je u 23 sata, upad do ponoći iznosi 200 RSD, a nakon 400 RSD. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu!