Foto: www.facebook.com/bearsandhoney

Nakon takozvane najluđe noći u godini, BEARS&HONEY sprema još luđu jer povodom svog trećeg rođendana, 9. siječnja u legendarni zagrebački klub Sirup, dovodi Tiger Stripesa!

Uz pozamašnu lokalnu podršku kao što su Blacksoul, Tom Bug, Mark de Line i 2Tall, zvukovi dobrog house-a su neizbježni. Početak večeri je u ponoć, a ulaznice po cijeni od 60kn možete kupiti putem sustava Entrio. Sve ostale informacije dostupne su ovdje.

Tiger Stripes je švedski DJ-i producent iza čijega se imena skriva Mikael Nordgren, sa sjedištem u Stockholmu. Mikael se već sa 10 godina počeo zanimati za glazbu, pa tako kreće svirati razne instrumente: bas, gitara, bubnjevi i klavir. Početkom ’80-ih susreće se sa prvim house zvukovima i kako sam kaže, prvu inspiraciju nalazi kroz glazbu Inner City-a i S’Express-a. Istovremeno otkriva jazz i funk ’60-ih i ’70-ih. Danas nastupa pod aliasima kao što su Tiger Stripes, D’Malicious i 12th Floor. Njegov prvi house projekt pod vodstvom nekog labela je Slippery People 2000. godine, inspiriran underground discom ’70-ih.

BEARS&HONEY povodom treće godišnjice u Zagreb premijerno dovodi Tiger Stripesa [+dijelimo upade] 1

Može se pohvaliti radom uz legendarnog Kerri Chandlera, za kojeg je svirao gitaru u traci Mental Moonlight Fiesta. Njegovi remix-evi objavljeni su na top label-ovima za house, deep house, techno i ostale srodne žanrove: Desolat (Loco Diceov label), Get Physical (M.A.N.D.Y, Booka Shade & Dj T’s label), Truesoul / Drumcode (Adam Beyerov label), OFF (Berlin).

Njegov hit Brrr stavljen je na 26. mjesto Thumpove liste Top 50 pjesama 2015. godine, podržao ga je i sam Kerri Chandler uvrstivši ju u svoju set listu (http://on.fb.me/1Opoj6B), a među komentarima možemo vidjeti i pohvalu legendarnog Kenny Dopea. Resident Advisor ga je uvrstio u svojih Top 100 DJ-a 2015. godine na 77. mjesto. Tiger Stripes dolazi nam u pravom trenutku karijere, prvi puta u Hrvatsku.

Blacksoul je ime koje zagrebačkoj publici ne bi trebalo posebno predstavljati. Tomislav stoji iza label-a Blacksoul Music i programa BEARS&HONEY. Na sceni se nalazi već dugi niz godina, a njegov rad poznat je i izvan granica Hrvatske pa čak i same regije. Njegov label sa svojim izdanjima postiže prvo mjesto na nizu prodajnih stranica, a pohvalno je što većinom izdaje radove regionalnih producenata. BEARS&HONEY zamislio je kao projekt koji služi ne samo tulumarenju, već kao platforma za promociju domaće produkcije, uz besplatne produkcijske radionice.

Tom Bug se proslavio nizom svojih party-a u zagrebačkom klubu Katran, a najbolje se predstavio pobijedivši na natjecanju za predstavnika burnResidency DJ natjecanja na Ibizi gdje je prošlog ljeta isklesao svoje znanje DJ-a i producenta.

Bears&HONEY w/ Tiger Stripes 09.01.2016 – Sirup

Nabavi svoju ulaznicu za tulum godine! http://bit.ly/22if0tc #musicmatters Yammat FM SIRUP Tom Bug Mark de Line 2Tall Nikolija Baretić BLACKSOUL #zagreb #croatia

Posted by Bears&HONEY on Sunday, December 27, 2015

Mark de Line može se pohvaliti objavljivanjem svojih radova na nizu record labelov-a. Prve gramofone kupio je sa samo 15 godina nakon što je čuo Daft Punk-ov drugi album Discovery i potpuno se zaljubio u elektroniku. Njegovo aktivno izražavanje kao DJ-a počelo je upoznavanjem sa Marthinom Kleinom, s kojim i danas surađuje.

2Tall je zagrebačko kvarnerski dvojac iza kojeg stoje Dino i Pavle. Koliko god to ime zvučalo novo, nije ni malo novo, dečki su aktivni već dug niz godina. Osim DJ-inga imaju i vlastitu produkciju a ovo će im biti premijera kao rezidentima BEARS&HONEY programa.

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 9. siječnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.