Ljeto je završilo i nova sezona kuca na vrata. Tako se i Barba vraća s odmora i za svoj prvi event sezone sa sobom dovodi Alexa Cortexa koji će predstaviti svoj projekt LD Nero!

O Alexu samom ne treba trošiti puno riječi. Njegova glazba, mašine i izdanja za Delsin, Skudge, KilleKill, Pomelo, Kanzleramt, Klang, Barbu govore sama za sebe. Uz Alexa, u Masters se, ove subote 17. listopada, vraća i Kentaro koji je uvijek rado viđeni gost u Zagrebu. 

Kentaro Tanuguchi je član Burek/Barba tima od njihovog osnutka te je jedan od Mislavovih partnera i suorganizatora kultne singapurske klupske večeri Mugic. Svoje glazbene korijene vuče iz New Yorka gdje je proveo djetinjstvo i odrastao uz rani hip hop, b boy kulturu, te uz priče o Paradise Garageu i The Loftu. Par godina kasnije, Kentaro upoznaje Davida Mancusa, priča o The Loftu postaje stvarnost i Kentaro pomaže i nastupa uz David Mancusa na njegovoj prvoj japanskoj turneji.

Uz Alexa i Kentara tu su i redovne Burek/Barba snage Mislav i Pytzek. Upad na event je 50kn cijelu noć, a dvoje nagrađujemo upadom!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.