Baltazar ekipa ove subote, 7. travnja u intimnije prostore kluba Željezničar dovodi beogradski techno label koji hrani glavu i pomiče noge!

Pozivamo vas da se u subotu, 7. travnja 2018., u dvorani kluba Željezničar pridružite beogradskoj ekipi Head And Feet (HAF). Za ovu prigodu u goste dolaze Ivika s hibridnim setom i Infimensions s generativnim vizualima. Domaću podršku na gramofonima čine Dujo, Allan i Art Lentz. Za zvučne podražaje zadužen  je Saso Mange Soundsystem!

Rane 1995. Ivika (aka. Dubminimalist/Brand New Friend) je izveo svoj prvi live act, a potom proizvodi prvi zapis elektroničke glazbe na bivšem ex-Yu području (“Acid Burns”, Akropola – Technokratia). Od tada do danas Ivika je Technonaut o kojem možete više čitati u prošlotjednom intervjuu.

Infimensions (Danijel Šivinjski) umjetnik je koji istražuje dimenzije svjetlosti, zvuka, prostora i duha. Od mapiranih projekcija do svjetlosnih instalacija, od festivalskih do kazališnih scena, prepoznat po psihodeličnom minimalizmu izraženom kroz autentične generativne vizuale.

Upad je 30 kn prije 01:00h, odnosno 50 kn nakon 01:00h. U nastavku dijelimo upade!

Više o eventu pratite ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime i odgovoriti na pitanje: Tko sve čini HAF? Slučajnim odabirom, u subotu 7. travnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretnog dobitnika/cu upada.