Astralis Noć vještica
Astralis Noć vještica

Klupski projekt Astralis koji se sve više bliži svojem 20-tom rođendanu pripremio je spektakularan program povodom Noći vještica u zagrebačkom klubu Boogaloo!

Astralis za Noć vještica, 31. listopada, u klubu Boogaloo sprema program na 2 plesna podija koji obuhvaća glazbene žanrove od suvremenog techna i psy trancea, pa sve do pravaca kao što su darkwave, gothic, electro, industrial i ranih početaka elektronike.

Damir Ludvig, Dj Go Cut, veliki povratnik na scenu Cortex Thrill te Kodra, glazbeni gost iz Makedonije pobrinut će se za atmosferu u velikoj dvorani, dok će druga dvorana biti prava poslastica za ozbiljniju publiku nekada popularnih klubova poput Jabuke, Kulušića, Gjure, Lapa itd. i dobro znanih DJa Tomija Phantasme te svjetsku zvjezdu Krisa Kylvena! Program počinje u 23 sata i traje do 6 ujutro.

Astralis za Noć vještica sprema veliki party u dvije dvorane Boogaloo kluba [+dijelimo upade] 3

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50kn dostupne u online sustavu Eventim, kao i na svim Eventim prodajnim mjestima, dok će na cijena na ulazu biti 70kn. 

Više informacija potražite u službenom Facebook eventu kao i na Astralis Facebook stranici!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u utorak 31. listopada, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Barbara Marković, Ana Sučec

ASTRALIS | THE BEST VENUE HALL ZAGREB | 31/10/16 | AFTERMOVIE

Astralis – Institucija ponosno predstavlja službeni aftermovie za Astralis u Bestu! video: Club TV / glazba: DOGMA 3000 AKA Goran Stelar Stetic & Damir Ludvig /lokacija: Night Club "The Best", Zagreb / izvođači: Damir Ludvig, Goran Vlajic, Goran Stelar Stetic

Posted by ASTRALIS on Monday, November 14, 2016