U sklopu jedinstvenog kulturno-umjetničkog uličnog festivala Artkuliranje, UES Magazine će u četvrtak, 5. svibnja, s početkom u 19:30 sati, kroz program ‘Art is a DJ’ predstaviti svijet elektroničke glazbe i kulture, a za tu priliku na jednom će se mjestu naći neka od najcijenjenijih te najaktivnijih imena s domaće scene, čiji je rad uvelike povezan i sa svjetskom glazbenom, klupskom i festivalskom scenom. 

Tako će Artikulanti postati poznati DJ-i, producenti i promotori: Petar Dundov, Eddy Ramich, Vedran Meniga, Josip Hubzin (Jogarde), Marijan Felver i Arsen Pavešić koji će, moderatoru Tomi Ricovu, ali i svima okupljenima na Strossmayerovom Trgu (između Tomislavca i Zrinjevca), otkriti svoje stavove, misli, ideje i emocije koje stoje iza njihovog profesionalnog života. Ne zaboravite: četvrtak, 5. svibnja, od 19:30h!

United Electronic Sound je medijski i glazbeni brand koji svoj put započinje 2008. godine, od kada gradi svoje ime kao odlična platforma na glazbenoj sceni, predstavljajući najbolje od domaćih, regionalnih te svjetskih izvođača i trendova. Svoj rad na organizaciji mnogih glazbenih događanja, u svrhu promocije klupske scene, proširuje i usmjerava na UES Magazine – online časopis za elektronsku glazbu i clubbing koji nudi najsvježije zanimljivosti iz područja tehnologije, mode i urbane zabave, te funkcionira kao nezaobilazni priručnik svakog clubbera.

Više o samome Artikliranju naših Artikulanata pratite u službenom Facebook eventu.

'Art is a DJ' - poznata lica domaće elektroničke scene na ovogodišnjem Artikuliranju 3