foto: Marko Delbello Ocepek / www.delbello69.com

Popularni britanski d’n’b dvojac Sigma jedni su od headlinera programa na glavnome stageu Student Day Festivala koji se održava ovoga vikenda, 29. i 30. svibnja, dok su Aril Brikha i Alexander Kowalski sa svojim live nastupima headlineri KBS WareHouse floora u sklopu spomenutog festivala!

Glavne zvijezde šestog SDF-a su svjetski poznati londonski dvojac SIGMA koji je svojim singlovima “Nobody To Love” i “Changing” dokazao da se s drum’n’bass glazbom mogu doseći vrhovi svjetskih glazbenih top ljestvica. Njihov nastup u sklopu spomenutog SDF-a na red dolazi u petak, 29. svibnja.

Na glavnom Open air flooru uz spomenuti d’n’b dvojac zabavljat će vas i domaća imena – Let 3, S.A.R.S.Psihomodo pop, Hladno pivoPipschips & Videoclips, GrettaFrenkie feat. Sassja, Pasi, Sillycons, Gatuzo, Silente i dr. Detaljni raspored i satnicu nastupa provjerite ovdje.

sdf_cover_2015_pravi

KBS WareHouse Floor dodatno nadmašuje prošla izdanja festivala bogatom ponudom elektronske glazbe, a headlineri Aril Brikha i Alexander Kowalski nastupaju u live act izdanju gdje će im se, isto u live izdanju, pridružiti i domaći DJ Ogi. Uz spomenuti trojac očekuju vas nastupi i brojnih domaćih DJ-a i producenata kao što su: Pero FullHouse, Marina Karamarko aka Miss Soulfly, Tino Dobrić i mnogi drugi. Detaljan popis DJ-a i producenata, kao i točnu satnicu nastupa provjerite ovdje. Ulaz na sve floorove SDF-a je besplatan!

Nakon što cijeli program završi, od 5 sati ujutro svi putevi vode u riječki klub Crkva gdje se održava službeni after party SDF-a. Na afteru vas očekuju: Lea Dobričić, Pero FullHouse, Luka Vuković b2b Ivan Radojević. Ulaz na after party iznosi 30kn. Više informacija provjerite ovdje.

UESMag dijeli 2×1 ‘T-shirt SDF by ZIGMAN design’ (ženski veličine M i muški veličine L)Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te ime barem jednog od headlinera KBS WareHouse floora. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike majica.