Engleski jungle, d’n’b i dubstep producent i DJ Aries vraća se u Hrvatsku i posjećuje Monte Paradiso klub, a dan kasnije i zagrebački Sirup. Njegova glazba najviše je inspirana roots i dub reggae-om, a produkcija jedinstvena i vrlo dobro prihvaćena na plesnom podiju.

Aries glazbenu karijeru započinje 2000. godine, a izdanja niže od prve ploče objavljene 2005. za Co-Lab Records. Na istom se izdanju pojavljuje hit “Herbsmoke”, kojeg su remixirali i d’n’b velikani TC i Marcus Visionary. Tokom karijere surađivao je s mnogim talentiranim umjetnicima, njegove pjesme redovno podržavaju i vrte legende poput Shy FX-a ili Zane Lowe-a.

Uspostavljene veze uspješno su održane i potvrđene prošle godine kada smo Aries-a mogli slušati na Outlook festivalu, i s nestrpljenjem očekujemo da uz podršku niza domaćih izvođača zakuha situaciju na plesnim podijima u Puli i Zagrebu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/89217159″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

U petak, 31. siječnja, nastupiti će na popularnom pulskom Rojc Showcase-u, u klubu Monte Paradiso, uz podršku članova PulaP Reggae Station-a, i Shece i L Jay-a iz Seasplash Pula Crew-a.

U subotu, 1. veljače, nastupiti će u novootvorenom prostoru zagrebačkog kluba Sirup, u organizaciji Trip To Zion-a, i kombinaciji klupskih programa Bass Explosion i Subjekt, kada će domaću podršku prvoj činiti Jin-San i Verbal iz Kingstoned Sound-a, Omanian iz BiH, uz hosting MC Ras Mist Highper-a, a drugoj 207 i Sheco iz Seasplash Pula Crew-a, Brat Leeks iz Dirty Beatz-a, te domaćin Agregat.

UES Mag vam u suradnji s TTZ-om poklanja 2×1 upad za Sirup, a sve što morate napraviti jest lajkati ovaj tekst i u komentarima navesti najdraže Ariesovo izdanje.