Južnoamerikanac, točnije Argentinac Alexis Cabrera, jedan je od većih imena tog područja koji je svaim danom sve popularniji, a njegov uspjeh može se primijetiti i s činjenicom da su ga zvali iz Boiler Rooma na jednu od svojih svirki.

Alexis je počeo eksperimentirati s elektronikom još kao klinac, istražujući sam raznorazne aplikacije i programe, a u tome svemu mu je pomoglo i glazbeno znanje koje je stekao kroz 6 godina glazbenog studija. Ima brojna izdanja, izašla za brojne etikete, poput Mindshake, Oslo, Bla Bla Music, Great Stuff, Amam, Time has changed, i mnoge druge, a njegov stil varira od tech housea, housea, do techna, a sve lijepo ukomponirano u jedan homogen i moćan set. Isključivo svira live.

Trenutno je na mini-europskoj turneji, te odmah nakon Italije dolazi ravno u Masters. No, ne dolazi sam… S njime će zasvirati još jedan Argentinac – Daniel Paskvan, također muzičar, ali i inženjer zvuka, koji svira također nekoliko stilova od deepa, housea i tech housea. Daniel je hrvatskih korijena i on je krivac za dolazak Alexisa u Hrvatsku, jer je on taj koji je organizator Grow partija.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/197408584″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Osim dvojice stranaca, tu su i domaće snage – Mate Čeko i Sergej Snooze. Tulum se održava 4. travnja u Mastersu,a mi ćemo vam tjedan prije podjeliti i pokoji upad…

Grow W_ Alexis Cabreira - Flayer