Pogledajte još jedan video podcast snimljen u sklopu projekta ‘UES Booth’ u kojem smo predstavili domaću etiketu Hand Job Recordings. U videu u nastavku predstavljamo domaćeg DJ-a i producenta koji se krije pod nazivom Apollo Eighteen!

Apollo Eighteen ime je koje raste iz dana u dan. Od nedavno zagrepčanin, rezident “Reforma” evenata istančanog sluha za posebno, kvalitetno i svemirsko. Do sada je za Hand Job Recordings izdao jednu stvar i to pod drugim imenom, dok još nije letio svemirom. Momak koji, ako za njega još niste čuli, svakako morate staviti na “following” listu.

Hand Job Recordings – etiketa je nastala iz čiste ljubavi prema elektronskoj glazbi, a rečenica: “Ne trčimo za lovom, već za dobrom glazbom” – moto je, koji ljude koji stoje iza same etikete, prati od začetka ideje o distribuciji glazbe mladih entuzijasta koji svoje najvedrije trenutke proživljavaju u svojim sobama/studijima stvarajući zvuk koji ih pokreće. U 3 godine postojanja HJR ima 13 izdanja, od deep-a pa do techna, a okupilja artiste iz Hrvatske, Francuske, Finske, Engleske…