Aneuria je jedan zanimljivi glazbenik koji svoju energiju već godinama ulaže u klabing kruzajući i stvarajući tamo gdje se dobro osjeća i tamo gdje treba.

Aneuria je pokretač i glava Gilesku Recordsa, co-menager Colours klupskih večeri u sjajnoj ljubljanskoj štirci (K4), član kolektiva Jesus Loved You, suradnik Recon Warriorsa, a svojim stvaralaštvom već godinama ostavlja dobar trag na europskoj underground sceni.

Kad stvara i pušta glazbu, možete osjetiti organic house zvuk u bojama deep-a, tech-housea i jackin’ beata koji se isprepliće s technom. U njegovom stvaralaštvu osjeti se priroda, rast i svakodnevni život. U produkciji često zna flertati s elementima jazza i etna, tako da je njegova glazba više od samo glazbe za klubove. Ima nevjerovatnu životnu energiju i od ovog umjetnika u budućnosti možemo očekivati pregršt sjajnih projekata koji će mnoge rejvere ostaviti bez daha.

Večeras, 4. travnja, zajedno sa kolegom Ian F-om nastupa u splitskom Kameleon klubu u sklopu još jednog izdanja večeri Cruise, a upravo tim povodom je za UES Mag odabrao top 10 traka koje će vas zagrijati i natjerati na večerašnji ples! Više o samoj večeri pogledajte ovdje.

Vadim Svoboda – Emission