Foto: www.facebook.com/futurescopecroatia

Na novo, ujedno i prvo veće izdanje ‘Future Scope’ serijala u 2016-oj dolaze poznata i cijenjena imena svjetske elektronske scene – Alexander Kowalski, Axel Karakasis i Nathan Coles!

Future Scope tim je ulaskom u Novu godinu te objavom prvih događanja koja spremaju u zagrebačkom Boogaloo klubu, najavio da misle ozbiljno. Tako nas na spomenutoj lokaciji, već ove subote, 6. veljače, očekuju čak tri gosta: jedan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene u posljednih 15ak godinaAlexander Kowalskinajpoznatiji grčki techno izvoz u ovom trenutku s dugogodišnjom karijerom koja je još uvijek u ekspanzijiAxel Karakasis te jedan od glazbenika zaduženih za razvoj zvuka znanog kao tech house, kreativac, hedonist i suvlasnik legendarne glazbene etikete ‘Wiggle’ – Nathan Coles.

Kowalski i Karakasis nastupat će na glavnom techno flooru kluba Boogaloo gdje će im se pridružiti legendarni DJ Cet, kao i sam rezident ‘Future Scope’ serijala – Shi PeNathanu Colesu društvo će pak na drugom tech-house flooru praviti još jedna legenda domaće elektroničke sceneMary, kao i Matya, rezident G2 organizacije.

Alexander Kowalski, Axel Karakasis i Nathan Coles dolaze u Boogaloo klub [+dijelimo upade] 1

Početak večeri je u 22 sata, a cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70kn. Ulaznice, kao i paketi ‘4+1 GRATIS’ na iste, u pretprodaji dostupne su u sustavu Entrio, kao i na svim Entrio prodajnim mjestima! Službeni after party od 6 sati ujutro održava se u Aquarius klubu gdje vas očekuju Senno, Ervin Mandari i Damjan. Više o samome događaju provjerite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 5. veljače, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

1. Alexander Kowalski

2. Axel Karakasis

3. Nathan Coles