Kad su počeli u malim tamnim prostorijama, ekipa iz Boiler rooma sigurno je željela ali nije očekivala toliko veli uspjeh sa svojim serijalom partija, koji danas dovode najveće zvijezde elektronske scene na njihove deckove. Sada imamo i domaću verziju…

Frendova soba je serijal partija koji su pokrenuli frendovi Dino i Filip iz Čakovca, a kako su i sami napisali na njihovom Facebook pageu, Frendova soba su ‘Regularni sessioni zamišljeni da sviramo isključivo s našim frendovima i ljudima koji nemaju veze s profesionalnim dj-ingom, ali vole glazbu i žele protegnut prstiće na mikseru. U slučaju da još nikad niste mrdali po mikseti, nije problem, doći ćete malo ranije pa ćemo isprobat. Nije bitna tehnika. Nego veličina!

Frendova soba 02
Dakle, nije im u cilju da dovode neke eminentne i svjetski poznate DJ-e (iako vjerujemo da ne bi odbili da im se ponudi netko takav, op.), nego i vi sami možete sudjelovati u ovom skromnom projektu, zamišljenom da se ljudi dođu družiti uz dobru mjuzu.

Takvo nešto je prepoznao i phillipe (CFSN) koji im se pridružio prije tuluma u Sirupu kojim su proslavili 12. godina CFSN ekipe, a želite li i sami sudjelovati možete im se javiti preko njihovog Facea, a samu Frendovu sobu možete pratiti i preko live streama.