Nove AIAIAI TMA-2 Modular slušalice bit će moguće kombinirati u 360 različitih konfiguracija, sa postavkama za DJ-anje, studio i svakodnevnu uporabu!

Najnovije slušalice proizvođača popularnog TMA-1 modela, linija TMA-2 Modular dolaze u četiri osnovne konfiguracije: prva je za slušanje kod kuće i kad ste u pokretu, druga sa postavkama za DJ-e, sa studio postavkama i još jedna malo izmijenjena studijska konfiguracija sastavljena u suradnji sa hip-hop producentom i inženjerom Young Guru-om. Velika novost je da su slušalice potpuno izmjenjive – točnije, driveri, jastučići za uši, i kablovi mogu se slobodno međusobno izmjenjivati, što omogućava sastavljanje 360 različitih pari slušalica. Četiri osnovna tipa moći će se kupiti u dućanima (za Hrvatsku nemamo točan podatak), dok će se slušalice koje su sastavljene po željama kupca moći nabaviti preko AIAIAI-eve web stranice i u odabranim trgovinama.

[pull_quote_center]„Modularni sistem omogućava potpunu fleksibilnost našeg poslovanja i naših kupaca, kao i kreativniji način interakcije sa našim proizvodima“,[/pull_quote_center] kaže Frederik Jorgensen, jedan od suosnivača AIAIAI.

[pull_quote_center]„Ovaj prilagodljiv i drugačiji pristup slušalicama  nudi radikalne nove mogućnosti za budući razvoj ovog proizvoda, omogućava da se za naše kupce stvore povoljnije opcije  te otvara prostor za suradnju sa raznim umjetnicima i partnerima naše tvrtke“.[/pull_quote_center]

U videu u nastavku pogledajte više o samim slušalicama…