Astralis
Astralis

Legendaran klupski program Astralis, u Kino Klubu Jadran filma, slavi dugih 16 godina, a početni Astralis zvuk je ponovno temelj ovog jubilarnog okupljanja.

Broj 16 simbolizira nove početke nakon padova i iskušenja, a početni Astralis zvuk je ponovno temelj ovog jubilarnog okupljanja, 12. travnja, u Kino Klubu Jadran filma. Provjerena DJ ekipa – Go Cut, Damir Ludvig i Yvann, ovom će prilikom biti pojačani i na Astralisu premijernim nastupom, koji će izvesti Voislav Trajkovski poznat pod pseudonimom Kodra,  najnoviji makedonski psytrance izvođač poznat po glazbenim uradcima na 145 bpm-a i brže! Kao posebnu atrakciju rođendanskog partija, Astralis ekipa, navodi gosta iznenađenja čiji identitet ne misle otkriti dok se isti ne pojavi na bini.

[quote_center]”Ovu godišnjicu spremamo brdo dobre nove i stare mjuze, spremamo jedno super iznenađenje, reći ću samo: uživo! A s obzirom da nam je tek 16, rekao bih da se osjećam kao da radimo prvi put!”  – rekao je Go Cut.[/quote_center]

KODRA – sve traženiji makedonski producent osvaja hrvatsku scenu svojim DJ nastupima, a svojim temperamentom, energičnim setovima i kvalitetnom autorskom glazbom osvaja brojne partye u Mexicu, Tenerifama, Poljskoj, Francuskoj, Makedoniji… 2012. objavljuje svoj prvi EP Natural Experience za Psycro records. Glazbenu suradnju ostvaruje sa brojnim priznatim artistima svjetske progressive trance scene kao što su Juggler, Spirit Architect, Dual Core, a uskoro se očekuje i EP sa Insigniom, te novi singl sa DJ Go Cutom.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136940269″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

YVANN – Svoju DJ karijeru Yvan je započeo 2007. Već nekoliko godina kasnije postao je glazbeni urednik radio emisije ‘House Warm Up’ u sklopu koje je jednom tjedno predstavljao novitete na klupskoj glazbenoj sceni. Prošle je godine započeo s organizacijom programa ‘Moving & Grooving’, spontanošću i širenjem pozitivne energije utvrdio svoje mjesto na klupskoj sceni.

Ulaznice po cijeni od 50kn dostupne su u pretprodaji u sustavu Eventimno za one najs(p)retnije dijelimo 2×1 upad. Sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, odgovoriti na pitanje: Od kuda dolazi Kodra, gost Astralisove godišnjice?