[quote_center]“Chicago changed the dance world once, already, and will again if native daughter Kate
Simko has anything to do with it.“[/quote_center]

Ako je suditi prema mišljenju Ibiza Voice magazina, peta Reform sezona nije se mogla bolje zakotrljati. Odrastajući u rodnom gradu house-a, Kate Simko započela je svoju karijeru kao DJ uz Matthew Deara, Ryan Elliota i Spectral Sound ekipu, a zanat je dodatno usavršavala kao glazbeni producent i skladatelj filmske glazbe.

Prvi zapaženiji korak prema zvijezdama ostvarila je 2005.-e kada je remiksirala Philipa Glassa nakon čega je objavila dva albuma i nebrojeno puno EP izdanja.
Surađivala je s najtraženijim imenima elektronske glazbe: Tevo Howard, Matt Tolfrey, Ryan Crosson, Guy Gerber i Laura Jones samo su neki od mnogih.

Kate trenutno živi u Londonu gdje završava studij filmske kompozicije na prestižnom Royal College of Music. Ne zaboravimo spomenuti kako je naša gošća i dalje rezident u čikaškom Smart Bar-u, bok uz bok s Derrickom Carterom, Frankie Knucklesom i Justinom Longom.

Zajedno s Tevo Howardom, Kate djeluje i kao PolyRhythmic, a u pripremi je njihov novi album.
Paralelno s tim sprema i solo EP izdanje koje će izaći na Art Departmentovoj No. 19 etiketi.
Također, u pripremi je i bend projekt s vokalisticom Jem Cooke čije ste glazbeno-vokalne mogućnosti, vjerujemo, već imali prilike čuti.

Unatoč očigledno prenatrpanom rasporedu, Kate će nam ukazati čast i prenijeti dašak Chicaga i „Detroitflavored“ house-a i techno-a.

Tko dođe, pričat će !

Kada: 11.10.2013.

Gdje: Club Masters, Zagreb

Tko: Kate Simko, Nicole, Luka K

Upad: 50 / 60 kn

www.facebook.com/katesimkomusic
www.twitter.com/Kate_Simko
www.soundcloud.com/katesimko
www.residentadvisor.net/dj/katesimko

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/users/86776″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]