Roland
Roland i Serato novi kontroler!

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Serato i Roland još su prošlog mjeseca najavili suradnju na proizvodu za koji tvrde da “će redefinirati što znači DJ”, a sada je poznato da se radi o novome DJ kontroleru čije detalje provjerite u nastavku.

Serato i Roland objavili su detalje svog novog zajedničkog proizvoda – dj kontroleru DJ-808 koji kombinira softver, hardver Rolandov TR-S drum sekvencer kako bi stvorio instrument koji sadrži mikser s četiri kanala, vokalnu obradu, pladnjeve ultra-visokih performansi s dual-deck kontrolom, dva USB priključka za AIRA-u i prema Seratu, ”najdublju Serato DJ integraciju dostupnu, bilo gdje”.

Kontroler je idealan i za pozornicu i studio, nudi zvukove Rolandovih 606, 707, 808 i 909 ritam mašina preko sekvencera od 16-koraka, a Roland osigurava VT glasovni transformator. Ostale specifikacije uključuju 24bit / 96kHz čistoću zvuka i veliki raspon 100mm fadera, dok se gramofoni i CDJ-evi mogu spojiti ako kupite DVS dodatno pakiranje.

Datum izlaska ovisi o lokaciji, za više informacija i DJ-808 u akciji provjerite ovdje.